LICENC TE E RREZIKUT TIDE gjerë botëror TELECOM RADIO


  • Çdo varkë duhet të ketë me ligj një licencë të vlefshme për pika / radio në bord. Ne mund të organizojmë licencën tuaj të Italisë për pikat / radio kur aplikoni për regjistrimin e flamurit të Italisë. Licenca e pikave mbulon Radion VHF, radarin, AIS, epirb, transponderin dhe radarin dhe cakton numrat e nevojshëm për të funksionuar saktë.

  • Ne mund të organizojmë një licencë radioje të Italisë për klientët tanë. Kostoja është 135 £, - në kombinim me çdo regjistrim flamuri ose 175 £, - nëse e porositni vetëm.

Dokumentet e nevojshme:
  • Një kopje e pasaportës/ID
  • Një kopje e faturës së shitjes/kontratës së blerjes së shitjes
  • Një kopje e dokumentit të regjistrimit
  • Certifikatat e deklarimit CE të pajisjeve
  • Fotot e numrit të serisë së pajisjeve, ID HEX nëse ka një pajisje EPIRB
  • Një kopje e licencës së lundrimit

Regjistrohuni TANI!

Qëndro i lidhur