• main-banner-italy

  ITALI REGJISTRIM ANIKE

  Regjistrimi i jahteve në Itali

Regjistroni varkën tuaj në Itali

SEO
Na lejoni të regjistrojmë varkën ose jahtin tuaj në Itali, Ne jemi kompania më e madhe e regjistrimit të anijeve në botë dhe kemi regjistruar më shumë anije se çdo biznes tjetër detar.
Ne mund të regjistrojmë çdo lloj varke në Itali duke përfshirë: jahte me vela, motobarka, jet ski, lundra shtëpie, RIB, maune, anije tregtare dhe mega jahte. Ju mund ta regjistroni varkën ose jahtin tuaj në Itali si për përdorim privat, komercial ose si anije bareboat. Le të kujdesemi për të gjithë procesin e regjistrimit dhe ne do t'ju kursejmë shumë kohë dhe përpjekje në regjistrimin e anijes tuaj në Itali.


Ka disa përfitime të regjistrimit të anijeve italiane, duke përfshirë:

Qasja në ujërat italiane dhe të BE-së: Regjistrimi italian ju lejon të lundroni me varkën tuaj në ujërat italiane dhe të BE-së pa kufizime.

Taksa dhe tarifa të reduktuara: Italia ka një regjim të favorshëm tatimor për anijet, me taksa dhe tarifa më të ulëta në krahasim me vendet e tjera të BE-së.

Mbrojtja sipas ligjit italian: Regjistrimi italian ofron mbrojtje ligjore për pronarin e anijes, duke përfshirë mbrojtjen nga pretendimet e palëve të treta dhe mosmarrëveshjet ligjore.

Rritja e vlerës së tregut: Varkat e regjistruara në Itali mund të kenë rritje të vlerës së tregut për shkak të regjimit të favorshëm tatimor, si dhe cilësisë dhe reputacionit të lartë të ndërtimit dhe dizajnit italian të anijeve.

Fleksibiliteti në përdorim: Regjistrimi italian lejon përdorimin fleksibël të varkës, duke përfshirë përdorimin komercial, kartën e bareve të zhveshura dhe përdorimin personal.

Ne mund t'ju ofrojmë regjistrimin e përkohshëm brenda vetëm një jave. Regjistrimi i anijes në Italia është i vlefshëm për gjithë jetën.

JEMI KOMPANIA E VETËM QË PËRFSHIJMË TË GJITHA

 • Na lejoni të kontrollojmë dokumentet tuaja falas!
  Nuk jeni i sigurt nëse keni dokumentet e sakta për të regjistruar varkën tuaj në Itali. Ju lutemi na dërgoni dokumentet tuaja me email ose Whatsapp dhe ekspertët tanë do t'i kontrollojnë ato falas!
 • Na lejoni t'i përkthejmë dokumentet tuaja falas
  Shërbimi ynë përfshin përkthime falas të të gjitha dokumenteve tuaja të anijes. Kjo do t'ju kursejë shumë para!
 • 7 ditë shërbim ndaj klientit në shumicën e gjuhëve
  Ne kemi qendra telefonike në 3 vende, ku mund të na kontaktoni 7 ditë në javë me staf që flasin; Anglisht, frëngjisht, spanjisht, portugalisht, gjermanisht, holandisht, rusisht, ukrainas dhe polonisht!
 • E garantuar provizore brenda një jave! (Pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara)
  Ne kemi staf aktual në Itali dhe nuk përdorim ndërmjetës. Prandaj, ne mund të garantojmë që regjistrimi juaj i përkohshëm të jetë gati në më pak se një javë (pas marrjes së dokumenteve të nënshkruara). Ky regjistrim i përkohshëm është plotësisht i vlefshëm për të përdorur varkën tuaj.

VETËM 4 HAPA TË THJESHTË

 • 01

  FORMA ONLINE

  Plotësoni formularin tonë online në vetëm 3 minuta

 • 02

  dokumentet

  Na dërgoni dokumentet e anijes tuaj dhe kopjen e pasaportës.

 • 03

  përpunim

  Ne i paraqesim dokumentet tuaja autoriteteve italiane.

 • 04

  përfundim

  Ne ju dërgojmë regjistrimin tuaj të ri me korrier brenda natës

Cilat dokumente na duhen?

Për të regjistruar jahtin tuaj në Itali, dokumentacioni është shumë i thjeshtë:

1) Kopja e pasaportës

2) Një kopje e faturës së noterizuar të kontratës së shitjes/shitjes

3) Një kopje e dokumentit të formimit të kompanisë (nëse është e aplikueshme)

4) Deklarata CE e motorëve

5) Certifikata CE e varkës

6) Një kopje e certifikatës së sigurisë

5 - 7 ditë
Regjistrimi i varkave

Ne mund të regjistrojmë anijen tuaj ose përmes shërbimit tonë të shprehur ose me regjistrimin tonë normal.

3 - 4 javë
Regjistrimi Standard

FJALA E MJETEVE T Del STAFIT Delaware, Spanjisht, Angli, Frëngjisht, Gjermani, DUTCH, UKRAINE & RUSI

Takoni ekspertët tanë

Ne kemi një ekip me shumë përvojë që merret me regjistrimet në Itali.

Partners Carousel

Ne gjithashtu ofrojmë regjistrime të anijeve në vende të tjera

Qëndro i lidhur